Klaverjas- en Jokerclub
'Het Laarderwegkwartier'
Opgericht 1956
Kaarthand

Regelement voor Jokeren

Joker bij jokeren

1. Toelating:

Leden kunnen worden toegelaten door het bestuur nadat zij 3 weken op proef zijn geweest en met het bestuur hebben gekaart. De contributie wordt normaliter aan het begin van de maand betaald. Tevens dient men lid te worden van de buurtvereniging "Het Laarderwegkwartier".

2. Afmelden:

Als men een avond niet kan komen jokeren, meld je dan even af bij een van de bestuursleden. Doet men dit niet dan krijgt men minimaal 150 punten. Het is een kleine moeite om even te bellen. Meld men zich wel af dan krijgt men de hoogst gespeelde punten van de avond. Als men halverwege de avond af moet melden geld dit als een gewone afmelding.

3. Invallen:

Het is niet toegestaan om iemand anders voor je te laten invallen (om alsnog je punten veilig te stellen).

4. Prijskaarten:

Als er prijskaarten is (de laatste dinsdag van de maand) spelen we van de competitielijst. De prijs uitreiking geschiedt de volgende week voor aanvang van het kaarten. Wanneer iemand een gewonnen prijs niet kan ontvangen door afwezigheid (men dient zich wel af te melden), bewaren wij de prijs uiterlijk 2 weken en vervalt daarna aan de club.

5. Tafelindeling:

Bij aanvang van de avond wordt er een nummertje getrokken en de tafels ingedeeld. In principe spelen we zo veel mogelijk met tafels van 3 personen, als het niet anders kan dan maken we er 1 of 2 tafels van 4 bij. Bij een normale kaartavond worden er 20 potjes gespeeld. Bij prijskaarten 18 potjes.

6. Wijzigingen:

Wij staan niet toe dat er eigen regeltjes op na worden gehouden. Er is altijd een mogelijkheid om te overleggen met het bestuur om eventueel regels te wijzigen of aan te passen.

7. Roken:

Men wordt geacht om de rookpauze zo kort mogelijk te houden. Denk aan je medespelers.

© KJC Het Laarderwegkwartier 2014-2021